В състояние ли сте да разтълкувате съновиденията със съдействието на книга за тълкуване на сънища?

horoscope

Сънищата за гадаене е нужно да бъдат отделяни. В случай, че сънят ви е смутен, случва се като на филм като вие сами не играете в този „сценарий” – точно този сън е безпредметен. Сънят, върху който е препоръчително да се концентрирате, е ред да направи следа във вашето съзнание. Сигурно не бихте могли да си спомните целия сюжет, а само и единствено избрани епизоди. Действително и най-малкия детайл или частица от съновидението трябва да остави личния си белег в душата ви.

Съвет за гадаене на сънищата: Най-вече сънят, който е наситен със страст и не ви дава мира, е в състояние да ви напътства. Пророческото съновидение носи специфична емоционална украска, която не е в състояние да се изрази с реплики.

Не избързвайте да разтваряте книгата за тълкуване на сънища. Много бързо се разгадават случки, като те са украсени емоционално и имат връзка с чисто човешки чувства. Реалните и силни усещания са светлините по булеварда на пребиваването ни.

Възможно е сънуваното от нас да стане неразделна част от действителния живот. Всяка нощ човек сънува, но в по-голямата част от случаите, неминуемо след събуждане, не се сещаме за абсолютно нищо. Коректното тълкувание на съня е умение. Наистина трябва от огромното количество сънувано да успеете да пресеете важното съдържание.

Изключително рядко в съновиденията ни присъстват цветове, звуци, миризми и вкусови усещания. Възникването им в съня на абсолютно всеки човек е от огромен смисъл и в голяма част от случаите внася бистрота за близки събития.

Създайте дневник на вашите съновидения. Добре подберете точно тези компоненти, които са подходящи за тълкуване. Прегледайте в книгата за разгадаване на сънища подходящият знак, който се отнася до определен обект, предмет на вашите съновидения. И спокойно следвайте правилата, правилни за всяка една дейност на творчеството.

Няколко примери от съновника: гориста местност – неспокойствие; планина – затруднение; мъглявина – тайнственост; рояк птици – гости;…

Не разбирайте съновидението напълно. Съновиденията са ограбени от здрав разум, логика и последователност. Логичността на изкуството драстично се отличава от логичността на реалния живот. Разбира се това, което сънуваме, е играене на нашето подсъзнание. Нашето собствено подсъзнание е лишено от здрава логика и смисъл.