Как точно да инсталирам надуваем басейн в градината?

inflatable poolЕдин от най-забавните и рентабилни варианти да изкарате летен горещ следобед е да отпочивате или просто да играете в надуваем басейн в задния ни двор. Децата и пораснали може да се наслаждават на чудесни моменти и забавления във водата.

Свой плувен басейн в двора в момента не е абсолютно невъзможна или мъчна покупка, както беше преди години. Сега във всеки двор с достатъчно количество пространство може да се построи сглобяем плувен басейн.

С лесна подготовка, няколко важни аксесоара и доста идеи за забавни дейности, надуваемият басейн може да стане в едно незабравимо събитие за цялото семейство. Тези, които искат да се възползват максимално от надуваемите басейни е възможно да разберат елементарна методика за построяване, като биха следвали абсолютно всеки път:
Изберете мястото на сглобяващия се плувен басейн

Да инсталирате вашия плувен басейн, намерете слънчева и значително отдалечено пространство от дървета или растителност.

Подготвяне на повърхнината
Плувният басейн е нужно да е сложен върху равна равнина, с възможност за запазване общото качество и да има еднаква дълбочина в басейна. Ще е възможно да се наложи да изравнявате земята, да премахнете камъните и т.н. ефективен избор е да поставите пласт пясък, за да надуете басейна за плуване.

Инсталирайте структурата на плувния басейн, върху подовото покритие
Сложете плувния басейн над брезент. Изберете правилното местоположение и разтворете точно преди напомпате.

Напомпайте страните на плувния басейн
Надуйте страните на надуваемия басейн с инфлационна помпа.

Напълнете плувния басейн
Използвайте градинския маркуч и включете крана: изчакайте като се напълни, което може да коства известно време.

Правилно е да запълните басейна на рано сутрин.
По този начин топлината от слънцето трябва да затопли водата до температура, която е типична за късния следобед. Ако напълнената вода все още е хладна, добавете в нея не много на брой кофи много топла вода за по-бързо покачване на топлината.

Вграждане на аксесоари
Ако случайно в басейния комплект е на лице филтърен модул, бихте могли да инсталирате успоредно инфузията или да запълните басейна. Точно след тази стъпка да добавите абсолютно всички допълнителни елементи към басейна: стъпалата за влизане, чадър и шезлонзи около му и т.н.

Като басейнът за плуване е инсталиран, е нужно само да сложите банския костюм и да се посветите на радостта от плуването в собствения ви дом!

Прочетете пълната информация: пластмасови маси