Сподели ми точно какви обувки притежава годеника ти, да ти споделя какъв точно е по душа

sportswearНаясно ли сте, че обувката не е само и единствено лице на показност и стил. Една обувка е възможно доста да разкрие за собственика си. Според доста анализатори често вида на носената обувка възможно е да ни информира много повече за стопанина, отколкото самите реплики казани на първата среща.

Освен по качеството на материали и марката обувки, да научите за социалното състояние и професията на господина насреща, можете спокойно да научите и от марката.

Маратонки за мъже – това е обувката на абсолютно всеки уважаващ себе си мъж.

И тук въобще не коментираме мъжа, позволяващ си да обуе мъжки маратонките, за да замине в офиса на работа, а за този който всяка сутрин се грижи за тонуса и здравето си.

Спортни кецове – безсъмнено това е една класическа спортно насочена обувка, която освен удобна е наистина предпочитана от почти всички. Такава обувка може да притежава всеки един мъж, най-малкото за носене в извънработно време.

Елегантни обувки от кожа – тези са обувките на деловия мачо или бизнесменът. Ако случайно Вашият човек носи такива обувки или още по-високо вдига летвата с качествени екземпляри от крокодилска кожа, то значи насреща имате индивид на силния пол, който е наистина взискателен.

Обувки за туризъм – точно тази е обувката на съвременния авантюристичен тип мъж. Ако случайно знаете господа, който в 70% от излизанията си използват точно такива туристически обувки, то в такъв случай си падате и по любител на природата и може би дори еко защитник.

Мокасини – представителите на силния пол, които държат на класиката и комфорт, избират точно тези обувки. Точно такива мачовци обичат срещи с приятели, социалния живот и даже са сърцето на компанията.