11 причини да отидете на круиз

cruiseЩом четете точно тези изречения сте на прав път да откриете няколко заинтригуващи за пътешественика отговори, и без капка съмнение оставяйки приятни спомени, многобройни хубави фотографии и биха ви направили в голям фен на морските пътувания.

1. Разходи – една цена, много услуги. Заплащате веднъж и имате забавления, настаняване, пълен пансион, възможност за спортуване и квалифицирана анимация. Цената, която щяхте да заплатите ако посещавате дестинациите по маршрута отделно, със сигурност щеше да е над тази на морското пътуване.

2. Храна – огромно многообразие – от бургери до гурме предложения, от обилни и разнообразни бюфети до файн дайнинг.

3. Разновидности – над 150 кораба и повече от хиляда и осемстотин пристанища. Разнообразни варианти и подбор от дестинации за всеки един сезон.

4. Развлечения – екскурзии в пристанищата, съвременни СПА центрове, спорт, басейни за релакс, вечерни шоу програми, много музика и клубове.

5. Лесно и бързо е! Всичко във връзка с екскурзията може да бъде организирано от Вашия агент. За Вас остава трудната задача да се радвате.

6. Чисто нови хоризонти – заспивате в една точка на света и ставате в друга. По всяко време вие сте на чисто ново местенце.

7. Семейство – за всеки член на вашето семейство е помислено. Доста варианти за развлечения за дечица от различни възрастови групи.

8. Глезотийки – независимо от бюджета, круизните организации предоставят на гостите си добро обслужване 24 .

9. Задоволство – безспорно е, че пасажерите на круизни пътешествия са най-щастливи от своите собствени преживявания в сравнение с някои други възможности за ваканция. Друг безспорен факт е, че много голяма част от пътниците поставят началото на планирането си за идната си почивка по времето си на борда на кораба.

10. Спокойствие – перфектно научени екипажи, охрана на круизния кораб, най-съвременна комуникационна и навигационна технология.

11. Принципно при презокеанските пътешествия абсолютно винаги съществува и друго нещичко, което е извън стандартните 10 – всеки го вижда сам за себе си.